MEEST GESTELDE VRAGEN EN ANTWOORDEN:

Krijgt bij pakket 1 elke pianodocent, pianostemmer, pianotechnieker & speciaalzaak in Nederland mijn aanbieding binnen via email?

Nee, niet iedereen, In Nederland is het verboden (en terecht) om zonder toestemming reclame (SPAM) te versturen. Als een bedrijf of persoon geen reclame wilt ontvangen dan kan hij zich uitschrijven uit onze database en versturen wij geen e-mails meer naar dat betreffende adres.

Hoe vaak kan ik pakket 1 herhalen?

Zo vaak als u wilt. Voor € 49,= brengen wij uw aanbieding weer voor 2 maanden lang onder de aandacht van de genoemde doelgroep uit pakket 1.

Waarom krijg ik een nieuw emailadres bij pakket 2 & 3.

Als Pianoverkoopbemiddeling.nl een advertentie plaatst op een commerciële website of uw instrument plaatst op de veilingsite Ebay dan moet zij hiervoor een emailadres opgeven. Om zowel voor u als pianoverkoopbemiddeling.nl het mogelijk te maken om de advertenties op de verschillende websites te beheren en het account op Ebay te kunnen onderhouden is het van belang dat er een emailadres is wat voor zowel u als pianoverkoopbemiddeling.nl toegankelijk is.

Dit nieuwe emailadres is gratis en wordt alleen door u en pianoverkoopbemiddeling.nl gebruikt ten behoeve van de verkoop van uw instrument. Wij hebben dus geen enkele toegang tot uw privé email.

Omhoog plaatsen advertenties bij pakket 2.

Bij sommige websites kunt u de advertentie, als deze op de betreffende website “gezakt” is, weer omhoog plaatsen. Deze kosten zitten niet verwerkt in pakket 2. U kunt zelf, aan de hand van de gegevens die u van ons krijgt, bepalen om de advertentie omhoog te plaatsen of niet. In overleg met u kunnen wij dit ook voor u bijhouden. Op aanvraag ontvangt u hiervoor een offerte van ons.

Waarom moet ik vooraf het pakket van mijn keuze al betalen?

Pianoverkoopbemiddeling.nl moet veel diensten die nodig zijn om uw aanbieding in beeld te brengen eveneens vooraf betalen.

Hoe kan ik een pakket bestellen?

Na invulling van het contact formulier en de keuze voor 1 of meerdere pakketten nemen wij contact met u op.

Na ons telefonisch onderhoud  ontvangt u een formulier met vragen en nodigen wij u uit om enkele foto’s, indien mogelijk,  naar ons te mailen. Tevens ontvangt u de factuur van uw bestelling. Na ontvangst van uw betaling verwerken wij uw gegevens en wordt uw opdracht uitgevoerd zoals afgesproken.

Wie kan er gebruik maken van uw diensten?

Pianoverkoopbemiddeling.nl is onafhankelijk en werkt voor consumenten en bedrijven.

Kan ik het adressenbestand van pianoverkoopbemiddeling.nl ook kopen?

Nee, dat is niet mogelijk. Pianoverkoopbemiddeling.nl handelt niet in contactgegevens en heeft respect voor de privacy van een ieder waarmee pianoverkoopbemiddeling.nl ooit in contact is geweest.